Aanleggen van terreinafscheidingen, speeltoestellen en banken

Wij kunnen de complete realisatie van speelvoorzieningen, terreinafscheidingen en terreinmeubilair voor u uitvoeren in parken, speelweiden, schoolpleinen etc.. Voor de aanleg van speelvoorzieningen kunnen wij diverse speelondergronden aanbrengen zoals valdempend zand, speelbakken zand, houtsnippers en rubbertegels. Afmetingen van de ondergrond worden in onderling overleg vastgesteld op basis van de door de leverancier opgegeven benodigde obstakelvrije zone. Plaatsing van de speeltoestellen kunnen wij tevens voor u verzorgen. Uiteraard dragen wij ook zorg voor het afvoeren van alle vrijkomende materialen o.a. grond. Op moeilijk bereikbare of kwetsbare ondergronden kunnen speciale machines ingezet worden om geen schade aan het omliggende terrein te veroorzaken.

Speelvoorzieningen, parken, weides etc. kunnen voorzien worden van terreinafscheidingen. Afhankelijk van de gewenste uitstraling en duurzaamheid zijn diverse materialen toepasbaar waaronder hout, staal en kunststof. Plaatsing geschiedt afhankelijk van de locatie machinaal en/of handmatig. Bij het plaatsen van puntdraden, gladdraden, gaasafrasteringen worden meestal houten palen (robinia/kastanje/europees naaldhout) toegepast. Voor de stevigheid worden de palen indien mogelijk in de grond getrild. Rasters kunnen uiteraard voorzien worden van landbouwhekken, klappoortjes etc..

Tevens kunnen wij de plaatsing van faunarasters (dassenrasters/paddenrasters) in combinatie met o.a. terugkeerpoortjes voor u verzorgen.

Voor het meublement van een terrein kunnen wij alle denkbare meubelen (banken, prullenbakken, tafels) en verkeersvoorzieningen (borden, afzetpalen, klappalen) voor u leveren en plaatsen.