Gerrit 25 + 2 jaar bij Van Stipdonk Landschapsinrichting zijn verhaal


In 1990 zag ik, Gerrit Brouwers, in de krant staan dat Van Stipdonk in Geldrop een chauffeur zocht voor een unimog. In overleg met mijn vader heb ik daarop gesolliciteerd. Dit was het niet helemaal voor mij en al snel kreeg ik de mogelijkheid om als kraanmachinist te gaan werken. Eerst veel oefenen bij de stal en na enige tijd ook naar opdrachtgevers. Ik ben op een 1,5 tonner minigraver begonnen en daarna ben ik naar een 3,5 ton kraan overgegaan. We zijn nu vijf kranen verder. De eerste kraan waar ik op werkte, is de teller twee keer rond geweest. Dat vond ik wel gaaf! Vroeger zat ik veel in de verhuur waarbij ik veel kabels en leidingen heb aangelegd. Toen zaten we voornamelijk hier in de regio. Hierna ben ik met mijn kraan ook wat meer in de natuur gaan werken. Nu heb ik verschillende opdrachtgevers waarbij ik prunus rooi en de laatste jaren heb ik me gespecialiseerd in het zeven van zandbakken. Hierbij kom ik bij veel verschillende gemeentes. Het is prettig dat ik zo zelfstandig kan werken bij Van Stipdonk en diverse klussen mag doen.

Met collega’s geintjes maken en feestjes vieren maakt dat ik me thuis voel. Het feest waarbij we mijn 27 jarig dienstverband hebben gevierd, was voor mij wel heel speciaal en leuk. Ze hadden een mooie act voor mij geregeld!

Mijn toekomst?! Graag wil ik in goede gezondheid tot mijn pensioen bij Van Stipdonk blijven werken. Daar gaan we gezamenlijk voor!
Delen