Vacature: Projectleider - Calculator - Werkvoorbereider

Altijd al meerdere functietitels op je naam hebben willen staan? Dat kan! Bij Van Stipdonk Landschapsinrichting in Geldrop zoeken wij namelijk een nieuwe collega voor een veelzijdige functie. Jij mag je in deze rol namelijk Werkvoorbereider/Calculator/Projectleider inéén noemen. Hoe dat kan? Dat vertellen wij je graag in deze vacature.

Functieomschrijving
Als werkvoorbereider/calculator/projectleider kom je bij ons in een klein en hecht team terecht. Hier ben jij verantwoordelijk voor het gehele traject van offertes maken, financiële en technische voorbereiding, het aansturen van de uitvoering en het regelen van de financiële afwikkeling van projecten op het gebied van Natuurbeheer, Cultuurtechniek en Groenvoorziening. Kortom, jij hebt de touwtjes in handen en met jouw kennis en expertise kunnen we samen mooie projecten blijven realiseren in de regio van Geldrop, Eindhoven en Helmond.

Werkzaamheden
In deze functie is geen dag hetzelfde. Als onze nieuwe werkvoorbereider/calculator/projectleider krijg je namelijk genoeg variatie in je werk. Hierbij een greep uit jouw toekomstige werkzaamheden:

  • Je tovert de aanvragen en aanbestedingen van onze klanten om tot een heldere, onderbouwde offerte met een goede calculatie. Dit alles met behulp van de software Groenvision. Om deze offertes op te stellen, ga je in gesprek met leveranciers en collega's. Want alleen samen kunnen we tot het beste resultaat komen.
  • RAW-systematiek en de bijbehorende EMVI hebben voor jou geen geheimen meer. Jij kunt als geen ander verschillende plannen uitwerken, denk hierbij aan een plan van aanpak of een kwaliteitsplan.
  • Of het nu gaat om begrotingen, ramingen, of het zorgen voor de juiste documentatie en projectmaterialen, jij hebt alles onder controle.
  • Maar jouw werk stopt niet bij de voorbereiding. Jij gaat ook regelmatig naar projectlocaties om te zien hoe het gaat. Van de start van de werkzaamheden tot aan de eindoplevering, jij bent erbij.
  • Je houdt nauwlettend in de gaten of de inkoopschema's en tijdsplanningen worden nageleefd. Dat is belangrijk voor een goed verloop van het project.
  • Tijdens jouw werkzaamheden blijf je in contact met de klanten, toeleveranciers en collega's. Samen zorgen jullie voor de realisatie van onze uitdagende projecten.
  • In deze functie is het belangrijk dat jij gestructureerd en nauwkeurig werkt, waarbij je overzicht kan houden over meerdere projecten. Verder heb je een hoge mate van technisch en cijfermatig inzicht. Het nakomen van afspraken, bieden van passende oplossingen en het ontzorgen van de klant zijn jouw drijfveren. Met jouw werk zorg je voor je projecten en daardoor je klanten.

Kortom: een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid. Ruimte voor eigen inbreng en voldoende mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen in het vak.

Word jij enthousiast van deze werkzaamheden en ben je nieuwsgierig geworden naar ons bedrijf? Mooi! Dan komen wij graag met jou in contact. Laat bij interesse even je gegevens achter. Wie weet drinken wij dan binnenkort samen een kop koffie op ons bedrijfskantoor in Geldrop!

Lees verder