Vacature: Projectleider - Calculator - Werkvoorbereider

Als projectleider - calculator - werkvoorbereider kom je te werken in een klein en hecht team, waarin je verantwoordelijk bent voor het gehele traject inzake offreren, financiële, technische voorbereiding, het (laten) uitvoeren en financiële afwikkeling van projecten op het gebied van Natuurbeheer, Cultuurtechniek en Groenvoorziening.

Werkzaamheden
In deze functie heb je genoeg variatie. Jij zet de aanvragen/ aanbestedingen van de klant om in een duidelijke, onderbouwde offerte met een goede calculatie (in Groenvision). Om deze op te kunnen stellen, overleg je met leveranciers en collega’s. Je bent bekend met RAW-Systematiek en de bijbehorende EMVI. Verder werk jij verschillende plannen uit, zoals een plan van aanpak en kwaliteitsplan. Daarnaast houd jij je bezig met het maken van begrotingen en ramingen. Je zorgt er voor dat de uitvoering over de noodzakelijke documentatie beschikt en koopt projectgebonden materialen in.

Gedurende de uitvoering van de door jou voorbereide projecten ben je regelmatig op projectlocaties, variërend vanaf de opstart van de werkzaamheden, tussentijdse begeleiding alsmede de eindoplevering. Je bewaakt de door jou opgestelde inkoopschema's en tijdsplanningen.

Tijdens deze werkzaamheden onderhoud je relaties met je klanten, toeleveranciers en collega’s. Als calculator - werkvoorbereider - projectbeheerder zorg je samen met je collega's voor de realisatie van onze uitdagende projecten.

Het is belangrijk dat jij gestructureerd en nauwkeurig werkt, waarbij je overzicht kan houden over meerdere projecten. Verder heb je een hoge mate van technisch en cijfermatig inzicht. Het nakomen van afspraken, bieden van passende oplossingen en het ontzorgen van de klant zijn jouw drijfveren. Met jouw werk zorg je voor je projecten en daardoor je klanten.

Een afwisselende functie met verantwoordelijkheid dus!

Lees verder