Bewust Veilig op woensdag 20 maart niet alleen in de bouw maar ook bij ons!


Op woensdag 20 maart is de derde editie van "Bewust Veilig" en wordt er op bouwplaatsen, projecten en in bedrijven verspreid over het land stilgestaan bij bewust veilig werken. Bouwend Nederland, Aannemersfederatie Bouw en Infra, CUMELA, OnderhoudNL en Techniek Nederland hebben de handen ineen geslagen om jaarlijks Bewust Veilig te zijn. Want iedereen moet aan het eind van de werkdag weer gezond en veilig naar huis kunnen en aan het eind van zijn loopbaan gezond en fit met pensioen. Dat is een gezamenlijk belang van werkgevers én werknemers.

Tijdens de eerst editie Bewust Veilig werd op meer dan 2000 verschillende werklocaties van 125 bouw- infra- en installatiebedrijven stilgestaan bij de veiligheid op de werkvloer. In totaal deden zo’n 45.000 medewerkers, opdrachtgevers en ketenpartners mee.

Ook al werken we niet in de bouw, wij doen 20 maart ook mee door op deze dag extra werkplekinspecties uit te voeren en de Laatste Minute Riscico Analyse (LMRA) extra onder de aandacht te brengen. We vinden dit een mooi initiatief! Tenslotte wil iedereen gezond zijn/haar pensioen bereiken.

www.bewustveilig.com
Delen